aanmelding communicatie 1


[Gratis download]

Communiceer op niveau van je kind.

Weet jij wat je kind begrijpt? Weet jij wat je kind verstaat? Weet jij hoe het brein van je kind werkt, zodat je hierop kunt anticiperen? Weet jij hoe je non-verbaal kunt communiceren? En wist je dat kinderen denken dat ouders niet geïnteresseerd zijn in communicatie met hen?  

Mmmm, het laatste puntje is toch wel een kwalijke zaak. Tijd om daar verandering in te brengen, vind je ook niet?  

Ik heb een worksheet gemaakt waarin je leert om op het niveau van je kind te communiceren, zodat je meer bereikt met je kind. Hierin staan handvatten, voorbeelden, do’s en dont’s om het opvoeden makkelijker te maken.  

Ik zou het onwijs leuk vinden als je meedoet, zodat we samen kunnen gaan voor een meer liefdevolle wereld waarin onze kinderen opgroeien.  

De missie van 19 x anders opvoeden is om ouders te helpen een nog betere opvoeder te worden. Een liefdevolle thuisbasis creëren waarin kinderen en ouders de kans krijgen om fouten te maken, zodat ze kunnen leren en groeien. Ouders leren op een andere manier kijken naar de uitdaging en kunnen zo beter omgaan het kind.

Meld je vandaag nog aan via onderstaande link.  

Ik wil jou en je kind graag op weg helpen naar een positief samenzijn. Het zou zonde zijn als je deze gratis kans niet pakt, toch?  

See you on the other side.  

Liefs Nathalia 19xandersopvoeden.nl

Worksheet; Communiceer op niveau van je kind.


Ready voor je GRATIS worksheet? 

De informatie die je geeft verstrekken wij niet aan derde. 

© 2018 | 19xandersopvoeden