Moedercirkel

In de chaos van de tijd en het hoog houden van de ballen in de lucht in het moederschap, is het onwijs belangrijk een moment voor jezelf te nemen.

Zodat je kunt opladen met positieve energie.
Zodat je met frisse moed de uitdagingen weer aankunt.
Zodat je weer aankomt in je hart.

Ik nodig je uit om een moedercirkel te vormen met 10 gelijkgestemde. Om de kracht van vrouwen te herinneren en te eren, in liefde en wijsheid. Juist in deze tijd is de kracht van moeders nodig. Want samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke kracht en wijsheid te delen met je ‘zusters’ is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben.

De kracht van vrouwen

De power van vrouwen is onbeschrijfelijk krachtig. Vrouwen cirkels gaan al eeuwen terug. Wanneer vrouwen de energie bundelen maken ze contact met een oeroud krachtenveld.
Ik hoor het vrouwen meer en meer zeggen: we missen iets. We missen een plek om onder vrouwen te zijn, onder moeders te zijn.

Wat is een moedercirkel?

Een moedercirkel is een warme, veilige plek waar je gewoon jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. Alleen met vrouwen, alleen met moeders.

Waarom een moedercirkel?


Hoe gaat het in zijn werk?

Wat is raw cacao?

Cirkels zijn ideale plekken om aspecten van onszelf als vrouw te verkennen die we soms verwaarloosd hebben, maar die we graag verder willen uitdiepen, om zo alle aspecten van ons zijn, beter in balans te brengen. En cirkels zijn gewoon ook fun!

Elke maand komen we samen om uit te wisselen, topics aan te kaarten, oefeningen te doen om dichter bij jezelf, je lichaam, gevoelens, intuïtie, passie, creativiteit, ideeën en dromen te komen. We zullen dit doen onder het genot van raw cacao en muziek.

Raw cacao de helende kracht van het hartmedicijn. Cacao is een ‘hartmedicijn’ met een sterke spirit dat bekend staat als zacht, vrouwelijk en liefdevol en die voor velen onmiddellijke veranderingen creëert. Het stimuleert je om je hart te openen en je in contact te brengen met je hogere zelf. Het versterkt het gevoel van verbinding met onszelf, elkaar, de elementen, de hemel en aarde maar boven alles de cacao. Tijdens de cirkel zal ik meer uitleg geven over dit mooie medicijn.

Twee cirkels om uit te kiezen

We zullen werken met verschillende energieën en twee soorten cirkels om uit te kiezen. De volle maan energie die op donderdagen plaats vind. En de nieuwe maan energie die op woensdagen plaats vind. Ook zal ik de overige maanfases ( wassende maan, eerste kwartier, gibbons maan, afnemende maan, laatste kwartier, balsemieke of karma maan) meenemen tijdens de cirkels.
We zullen 10 keer samen komen voordat de zomerperiode aanbreekt en zullen de cyclus van de jaargetijde meenemen in onze cirkels. Nu zitten we in de energie van de herfst. Wanneer je je afstemt op deze cyclus dan ga je naar binnen. De herfst is het seizoen voor het verkrijgen en het verfijnen van lessen naar aanleiding van de ervaringen van de zomer.

Volle maan

Resultaten, vergeving, loslaten, dankbaarheid
De maan is nu helemaal rond en verlicht door de zon. Deze fase betekent op je hoogtepunt zijn, vol van kracht en energie. Veel mensen slapen slechter rond deze periode en kan je op emotionele vlakken het wat moeilijker hebben. Het is een goed moment om zaken die jou niet langer dienen los te laten.

Dagen van samenkomen zijn van 19.00 uur- 22.30 uur op donderdag 1 keer per maand.

Stuur een mail met je naam en welke cirkel je voorkeur heeft. Pas na de bevestiging is je plek gereserveerd.

Ja, ik wil dit!

Nieuwe maan

Een nieuw begin, potentieel, dromen en manifesteren. De maan bevindt zich dan tussen de aarde en de zon. Zij is dan niet zichtbaar vanaf de aarde. Deze fase staat voor een nieuw begin, plannen maken en is een perfect moment om je dromen te manifesteren door middel van een ritueel.


Dagen van samen komen zijn van 19.00 uur- 22.20 uur op woensdag 1 keer per maand.

Stuur een mail met je naam en welke cirkel je voorkeur heeft. Pas na de bevestiging is je plek gereserveerd.


vrouwen cirkels van toen

Al eeuwen komen vrouwen samen in cirkels om hun wijsheden te delen, elkaar te steunen en hun vrouwelijke kracht te verdiepen. Dit doen ze via rituelen, dans, verhalen, zang en meditatie.
In sjamanistische gemeenschappen was de ‘menstruatietent’ (ook wel een rode tent genoemd) van origine de plek waar vrouwen zich tijdens hun menstruatie 3 dagen terugtrokken. Hier rustten ze uit, zorgden voor elkaar, vertelden elkaar verhalen en gaven hun geheimen over geboorte, sterven, geneeskrachtige kruiden en genezing aan elkaar door. Maar dat niet alleen. Ook bespraken zij de samenleving. Vanuit hun vrouwelijke empathie, intuïtie en oog voor het grotere geheel konden zij aanvoelen hoe het met de stam ging en waar mogelijk het evenwicht verstoord dreigde te raken. Als ze na die 3 dagen uit de tent kwamen, deelden ze hun inzichten en adviezen met het stamhoofd. Hij paste zijn beleid erop aan om zo te verstoringen te herstellen. Op die manier werkten mannen en vrouwen constructief samen in het leiden en begeleiden van hun gemeenschap.

Kom verbinden in liefde en kracht

Door deze cirkels in huiselijke sfeer te creëren is het mogelijk dit voor een superprijs van €280,- aan te bieden.

  • 10 bijeenkomsten
  • Raw cacao
  • Meditaties
  • Intieme groep
  • Veilige plek
  • Tijd voor jezelf
  • zang, dans en zoveel meer.

Stuur een mail met je naam en welke cirkel je voorkeur heeft. Pas na de bevestiging is je plek gereserveerd. Beperkt aantal plekken dus wees er snel bij.

© 19xandersopvoeden