Vrouwencirkel

In de chaos van de tijd en het hoog houden van de ballen in de lucht in het leven, is het onwijs belangrijk een moment voor jezelf te nemen.

Zodat je kunt opladen met positieve energie.
Zodat je met frisse moed de uitdagingen aankunt.
Zodat je aankomt in je hart.

Ik nodig je uit om een vrouwencirkel te vormen. Om de kracht van vrouwen te herinneren en te eren, in liefde en wijsheid. Juist in deze tijd is de kracht van vrouwen nodig. Want samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke kracht en wijsheid te delen met je ‘zusters’ is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben.

De kracht van vrouwen

De kracht van vrouwen is onbeschrijfelijk sterk. Vrouwen cirkels gaan al eeuwen terug. Wanneer vrouwen de energie bundelen maken ze contact met een oeroud krachtenveld.
Ik hoor het vrouwen meer en meer zeggen: we missen iets. We missen een plek om onder vrouwen te zijn, onder sisters te zijn.

Wat is een vrouwencirkel?

Een vrouwencirkel is een warme, veilige plek waar je gewoon jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. Alleen met vrouwen.

Waarom een vrouwencirkel?

Cirkels zijn ideale plekken om aspecten van onszelf als vrouw te verkennen die we soms verwaarloosd hebben, maar die we graag verder willen uitdiepen, om zo alle aspecten van ons zijn, beter in balans te brengen. En cirkels zijn gewoon ook fun!

Hoe gaat het in zijn werk?

Rond volle maan wordt er samengekomen om uit te wisselen, topics aan te kaarten, oefeningen te doen om dichter bij jezelf, je lichaam, gevoelens, intuïtie, passie, creativiteit, ideeën en dromen te komen. We zullen dit doen onder het genot van raw cacao en muziek.

Wat is raw cacao?

Raw cacao de helende kracht van het hartmedicijn. Cacao is een ‘hartmedicijn’ met een sterke spirit dat bekend staat als zacht, vrouwelijk en liefdevol en die voor velen onmiddellijke veranderingen creëert. Het stimuleert je om je hart te openen en je in contact te brengen met je hogere zelf. Het versterkt het gevoel van verbinding met onszelf, elkaar, de elementen, de hemel en aarde maar boven alles de cacao. Tijdens de cirkel zal ik meer uitleg geven over dit mooie medicijn.

Volle maan

Resultaten, vergeving, loslaten, dankbaarheid. De maan is nu helemaal rond en verlicht door de zon.
Deze fase betekent op je hoogtepunt zijn, vol van kracht en energie. Veel mensen slapen slechter rond deze periode en op emotioneel gebied kan er het een en ander aan de oppervlakte komen om te mogen zien.
Het is een goed moment om dat wat jou niet langer dient los te laten.

De volle maan cacao cirkels van 2022 zijn op;

 • 16 januari (kreeft en steenbok)
 • 13 februari (leeuw en waterman)
 • 18 maart (maagd en vissen)
 • 16 april (weegschaal en ram)
 • 14 mei (schorpioen en stier) Bloedmaan
 • 11 juni (boogschutter en tweeling ) Supermaan
 • 10 juli (steenbok en kreeft ) Supermaan
 • 12 augustus (waterman en leeuw)
 • 10 september (vissen en maagd)
 • 9 oktober (ram en weegschaal)
 • 6 november (stier en schorpioen) Bloedmaan
 • 9 december (tweeling en boogschutter)

Verbind je bewust met jezelf, jouw kern en ziel. Deze is namelijk tijdloos en oneindig.
De vrouwencirkel vindt plaats in Nieuw-Vennep. Pas na de bevestiging is je plek gereserveerd.

Ja, ik wil dit!

Vrouwen cirkels van toen

Al eeuwen komen vrouwen samen in cirkels om hun wijsheden te delen, elkaar te steunen en hun vrouwelijke kracht te verdiepen. Dit doen ze via rituelen, dans, verhalen, zang en meditatie.
In sjamanistische gemeenschappen was de ‘menstruatietent’ (ook wel een rode tent genoemd) van origine de plek waar vrouwen zich tijdens hun menstruatie 3 dagen terugtrokken. Hier rustten ze uit, zorgden voor elkaar, vertelden elkaar verhalen en gaven hun geheimen over geboorte, sterven, geneeskrachtige kruiden en genezing aan elkaar door. Maar dat niet alleen. Ook bespraken zij de samenleving. Vanuit hun vrouwelijke empathie, intuïtie en oog voor het grotere geheel konden zij aanvoelen hoe het met de stam ging en waar mogelijk het evenwicht verstoord dreigde te raken. Als ze na die 3 dagen uit de tent kwamen, deelden ze hun inzichten en adviezen met het stamhoofd. Hij paste zijn beleid erop aan om zo te verstoringen te herstellen. Op die manier werkten mannen en vrouwen constructief samen in het leiden en begeleiden van hun gemeenschap.

Kom verbinden in liefde en kracht

De liefdevolle uitwisseling van de volle maan cacao ceremonie bedraagt €35,- en vind altijd plaats van 19.00 uur - 22.30 uur.

 • Volle maan
 • Raw cacao
 • Meditatie
 • Intieme groep
 • Veilige plek
 • Tijd voor jezelf
 • Zang, dans en zoveel meer.

Stuur een mail met je naam en de datum van de vrouwencirkel. Pas na de bevestiging is je plek gereserveerd. Beperkt aantal plekken dus wees er snel bij.

© 19xandersopvoeden

Meer over nathalia

Nathalia Carrasco Ruiter

Coacht vrouwen die meer willen zijn dan alleen moeder en die klaar zijn om opnieuw hun ruimte in het leven in te nemen als sensuele vrouwelijke vrouwen, volledig verbonden met zichzelf, in balans en in de kracht van hun leven.

Als creatieve, energieke, opvoedkundige denkt zij buiten de kaders van het systeem en ondersteunt zij moeders de beste versie van zichzelf te worden. Meer dan 20 jaar ervaring leert dat moeders daardoor in rust en zachtheid in verbinding blijven met hun kinderen.

Nathalia is een krachtige, zachte vrouw die vanuit haar hart leeft in alles wat zij doet. Door jarenlange studies op professioneel, persoonlijk en spiritueel vlak, heeft zij dieper inzicht gekregen in eigen trauma’s en destructieve patronen. Doordat zij deze stukken vrijwel allemaal kon herleiden uit haar kinderjaren, is ze bewust geworden hoe ze deze stukken niet alleen voor zichzelf en haar kinderen kon doorbreken, maar tevens voor anderen een licht kon zijn in het duister.

Alles is verbonden en voor elke uitdaging is een oplossing!