1 op 1 begeleiding

Nathalia Carrasco Ruiter

Nathalia werkt al meer dan 20 jaar met kinderen en ouders. Het spirituele is een leidraad in haar leven. Al jaren investeert zij in zichzelf op allerlei manieren. Door diverse studies zoals hypnose, lichaamswerk maar ook door plantmedicijnen heeft zij dieper inzicht gekregen in eigen trauma's en destructieve patronen.

Vanuit een holistische visie staat zij daarom ouders bij in de opvoeding en het dagelijks leven. Alles is verbonden en voor elke uitdaging is een oplossing!

Meer over Nathalia

1 op 1 begeleiding

Soms lig je even stil en is het fijn dat er een frisse wind in je zeilen komt, zodat je weer verder kunt. Samen kijken we naar een specifiek thema en zoeken we de verdieping van je verlangen. Ik ontmoet je graag en nodig je uit de dingen te zien zoals ze zijn.
Sta even stil en schep ruimte. Soms is het nodig pijn te ontmoeten om te ontdekken wat er in je hart leeft. Te zien waar het je echt om gaat. Laat nieuwe stappen zich ontvouwen. Zet ze dan bewust en maak jezelf vrij.

waarom begeleiding?

Kinderen grootbrengen is naast superleuk ook best een hele klus. En zo nu en dan vol uitdagingen en onzekerheden. Meestal tijdelijk, maar soms kan het ook even als een blijvende struggle voelen.
Heb jij behoefte om met mij te sparren over je kinderen, ouderschap, opvoeding en het balans voor jezelf? Heb je een specifieke vraag of kun jij even iemand gebruiken die met je meedenkt, samen met jou op zoek gaat naar jouw krachten en kwaliteiten als ouder, als mens en wat er al werkt in je opvoeding? Ik help je graag weer op weg en in je kracht zodat je na een of een paar gesprekken weer met veel plezier en vertrouwen in je ouderschap staat!

jouw ouderschap is in goede handen

Ik kan niet wachten om samen met jou, oplossingen voor je uitdaging te vinden.

certificate

gecertificeerd

Al meer dan 20 jaar ervaring en op diverse gebieden investeringen gedaan in de kennis die met jou
wordt gedeeld .

handshake-heart

samen in vertrouwen

Je wordt gehoord en gezien, in vertrouwen.

floorplan

vrij van doolhof

Doelgerichte duidelijke opdrachten, om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken.

ribbon

100% kwaliteit garantie

Ik werken hard aan 100% tevredenheid en ga door tot we dat hebben bereikt

Twee pakketen waar je uit kunt kiezen

Wil je een paar sessies of wil je meer verdieping? Het hangt af van je uitdaging en welk doel je wilt bereiken. Weet je het niet kunnen we een belafspraak inplannen zodat we samen kunnen kijken wat passend is voor jou en je situatie.

Je zult handvatten krijgen om je kinderen beter te begrijpen, te stimuleren en de band te versterken. Je krijgt op jullie situatie gericht huiswerk en een persoonlijk verslag na elke coach-call. Je zult meer positiviteit ervaren en kunt beter met situaties omgaan.

begeleiding 1

Bij dit traject krijg je een intake bij jullie thuis (120 min) en
3 vervolg sessies (90min). Dit traject duurt 2 maanden, je krijgt intensieve begeleiding en een analyse verslag na elke sessie.

€ 820,-

begeleiding 2

Bij dit traject krijg je een intake bij jullie thuis (120 min) en
6 vervolg sessies (90min). Dit traject duurt 4 maanden. Je krijgt intensieve begeleiding en een analyse verslag na elke sessie.

€ 1405,-

neem hier contact op