Lichaamswerk

Het lichaam werkt 24 uur per dag

en daar dienen we goed voor te zorgen.

Voor een ieder die zichzelf het kado wil geven van ontspanning en genezing

Massage

Lichaam en geest verdienen alle aandacht. Het is belangrijk dat zij met elkaar in balans zijn. Massage is een oude en geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed. 

Er is gebleken dat aanraking het immuunsysteem versterkt en pijn vermindert. De hoeveelheid angst en stresshormonen in het bloed neemt af terwijl het niveau van de hormonen oxytocine en serotonine toeneemt. Het liefdevol aanraken met de handen stimuleert ook de aanmaak van oxytocine bij de masseur, de effecten van massage werken dus naar twee kanten.

De ontspanningsmassage is erop gericht je spieren te ontlasten en je geest te ontspannen.

Na een massage zitten mensen beter in hun vel: ze worden assertiever en leren hun lichaam en gevoel beter kennen.
Een ontspannen lichaam herstelt ook sneller van overbelasting. Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht.

Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid en biedt positief invloed op het gestel.

Ja ik wil dit!

Wat kun je verwachten


De sessie duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Onder het genot van een kopje thee stemmen we af waar je bent en wat je nodig hebt. Vervolgens ga je op de massagebank of -matras liggen
voor minimaal van 1,5 uur.

Deze massage vindt zijn oorsprong in de rebalancing. Hierbij gaat het om een langzame intensieve, diep werkende massage, afgewisseld met zachte grepen. De spieren ontspannen zich volledig en vastzittende gewrichten worden weer losgemaakt. De massage bestaat uit een combinatie van strijken, wrijven, drukken, kloppen en kneden. De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Ook gebruik ik drukpunten uit de Chinese geneeswijze. Deze bevinden zich langs de meridianen die weer in verbinding staan met organen en het mentale vlak.

Ik werk vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Hierbij maak ik gebruik van de zintuigen. Dit kan zijn door middel van geur, geluid of we gaan dieper in op zoek naar wat de mind bezig houdt en je hart je wilt vertellen.

Het kan tevens zijn dat ik blokkades voel in je energetisch lichaam waar we vervolgens samen mee werken. Ik kan gebruik maken van transcendente healing, reiki en kundalini.

Het kan zijn dat er emoties loskomen. Dit kan verdriet zijn of boosheid, misschien wel een lach kik. Alles is welkom. Over het algemeen wordt er totale ontspanning ervaren.

Water is ontzettend belangrijk voor het lichaam. Na een massage is dit extra van belang onder andere om hoofdpijn te voorkomen. Je lichaam is bezig met ontgiften en water draagt bij aan dit proces.

Ja ik wil dit!

Nathalia Carrasco Ruiter

Nathalia werkt al meer dan 20 jaar met kinderen en ouders.
Het spirituele is een leidraad in haar leven.
Al jaren investeert zij in zichzelf op allerlei manieren. Door diverse studies zoals hypnose, lichaamswerk maar ook door plantmedicijnen heeft zij dieper inzicht gekregen in eigen trauma's en destructieve patronen.

Vanuit een holistische visie staat zij daarom ouders bij in de opvoeding en het dagelijks leven.
Alles is verbonden en voor elke uitdaging is een oplossing!

Meer over Nathalia

Een massage voor jou mooi mens

Word gehoord

Deel je gedachten, je struggels en je ervaring. Al is welkom.

analyseer

Samen analyseren wij wat er voorbij komt. Waar sta je en wat mag je loslaten?

creeër

Je creëert een mentaliteit in verbinding met jezelf. Kleur jou canvas.

wees vrij

Weet wat je wilt, zie waar je heen gaat en gebruik je innerlijke kracht vanuit liefde en compassie.

De investering in jezelf voor het lichaamswerk bedraagt

€ 181,-


Ja, ik wil mijn lichaam verzorgen!