Lichaamswerk

Het lichaam werkt 24 uur per dag,

daar dienen we goed voor te zorgen.

Stel jezelf eens voor...

Je neemt een moment om uit de ratrace te stappen van je leven.

Een moment die jij realiseert voor jezelf, even jouw-tijd.

Waarin jij wordt verzorgd en je kunt ontspannen in zowel je geest als je lichaam.

Waarin je kunt omarmen wat je niet meer dient om vanuit daar te ontladen.

Weg met de shit die jouw in de weg zit, die je moe, rusteloos en geïrriteerd maakt.

Waarin je fysieke en energetische lichaam heerlijk wordt aangeraakt, zodat de energie weer gaat stromen en transformeert naar wie je werkelijk bent. Vol met energie, vol met liefde, vol met helderheid, en een open en ontspannen houding tegenover je geliefdes. Er is dan rust in je spieren en in je mind.

Totaal opgeladen, met visie en een open hart, reis je weer door je leven.

Ja, ik wil dit!

Wat zeggen anderen

Geweldig persoon en mooi mens met veel kennis en ervaring. Nathalia werkt holistisch, zodat je altijd advies op maat krijgt. Zeker een aanrader als je zelf 'even' bent vastgelopen in de opvoeding.👍🏻 Naast tips en advies voor jou en jouw kind(eren), kun je bij haar ook een even zelf bijtanken, bv een ontspannende behandeling krijgen. Ik zeg, lekker doen😀 - Carin J. -

Nathalia is een topper. Neemt haar werk serieus en is er voor je als je even vastloopt. Ze kan goed luisteren. Ik voelt mij gemakkelijk op mijn gemak, als in een soort van thuiskomen. Thuiskomen bij jezelf. Nathalia heeft humor. Dat vind ik een heel prettige eigenschap. Ik kan Nathalia van harte aanbevelen en ook in haar ceremoniële werk zorgt ze voor een veilige bedding zonder haar humor te vergeten. En ze kan heel mooi zingen - Gaby T. -

Wat kun je verwachten

De sessie duurt ongeveer 2,5 uur. Het kan iets korter zijn, het kan iets langer zijn. Onder het genot van een kopje thee stemmen we af waar je bent en wat je nodig hebt. Vervolgens ga je op de massagebank of -matras liggen. Ik gebruik diverse methodes om jou te begeleiden naar ontspanning en helderheid.

Massage

Deze massage vindt zijn oorsprong in de rebalancing. Hierbij gaat het om een langzame intensieve, diep werkende massage, afgewisseld met zachte grepen. De spieren ontspannen zich volledig en vastzittende gewrichten worden weer losgemaakt. De massage bestaat uit een combinatie van strijken, wrijven, drukken, kloppen en kneden. De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Ook gebruik ik drukpunten uit de Chinese geneeswijze. Deze bevinden zich langs de meridianen die weer in verbinding staan met organen en het mentale vlak.

Meditatie

Meditatie is een sterke manier om opnieuw af te stemmen op onze innerlijke rust, om te gaan met stress en spanningen maar vooral om contact met jezelf te maken. Het voornaamste is dat je de aard van het denken begrijpt, in plaats van ermee te vechten. Velen van ons worden meestal gedreven of overheerst door onze gedachten en gevoelens.
Meditatie is de staat van simpelweg zijn, alleen pure ervaring, zonder dat het lichaam of de geest tussenbeide komt. Het is een natuurlijke staat, maar we zijn vergeten hoe we deze staat kunnen bereiken. Meditatie is een natuurlijk toestand en je hebt er vrijwel zeker van geproefd, hoewel je misschien niet de naam van de smaak kende. Elke meditatie is weer anders en afgestemd op waar jou behoefte liggen of wat je nodig hebt.

Zintuigen

Ik werk vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Hierbij maak ik gebruik van de zintuigen. Dit kan zijn door middel van geur of geluid. We gaan zo dieper op zoek naar wat je mind bezig houdt en je hart je wilt vertellen.

Energie

Het kan tevens zijn dat ik blokkades voel in je energetisch lichaam waar we vervolgens mee werken. Ik kan gebruik maken van transcendente healing, reiki en/of kundalini energie. We kunnen ook gebruiken maken van daadwerkelijk bewegen om de energie te laten stromen of ik maak gebruik van kruiden zoals bijvoorbeeld moxa om de energie weer in beweging te brengen.

Hypnose

Je onbewuste is je databank van je leven. Alles wat je meemaakt en leert wordt opgeslagen in je onderbewustzijn. Als het leven 100% is maken we 5% bewust mee en 95% onbewust. Als kind leer je bewust lopen en zet je voorzichtig stapjes. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal het lopen automatisch gaan zonder erbij na te denken, onbewust. Dit is ook zo met onze gedragingen, waarden en normen en alles wat ons is geleerd en wijs gemaakt. Om gedragsverandering of de manier waarop je waarneemt (conditionering) wilt veranderen, kunnen oefeningen waarbij je het onbewuste raadpleeg helpen. Denk hier bij aan hypnose. Hypnose is een toestand tussen het wakker zijn en slaap in.

Alles is wekom

Het kan zijn dat er emoties loskomen. Dit kan verdriet zijn of boosheid, misschien wel een lach kik. Alles is welkom. Over het algemeen wordt er totale ontspanning ervaren.

Water is ontzettend belangrijk voor het lichaam. Na een massage is dit extra van belang onder andere om hoofdpijn te voorkomen. Je lichaam is bezig met ontgiften en water draagt bij aan dit proces.

Ja ik wil dit!

Nathalia Carrasco Ruiter

Coacht vrouwen die meer willen zijn dan alleen moeder en die klaar zijn om opnieuw hun ruimte in het leven in te nemen als sensuele vrouwelijke vrouwen, volledig verbonden met zichzelf, in balans en in de kracht van hun leven.

Als creatieve, energieke, opvoedkundige denkt zij buiten de kaders van het systeem en ondersteunt zij moeders de beste versie van zichzelf te worden. Meer dan 20 jaar ervaring leert dat moeders daardoor in rust en zachtheid in verbinding blijven met hun kinderen.

Nathalia is een krachtige, zachte vrouw die vanuit haar hart leeft in alles wat zij doet. Door jarenlange studies op professioneel, persoonlijk en spiritueel vlak, heeft zij dieper inzicht gekregen in eigen trauma’s en destructieve patronen. Doordat zij deze stukken vrijwel allemaal kon herleiden uit haar kinderjaren, is ze bewust geworden hoe ze deze stukken niet alleen voor zichzelf en haar kinderen kon doorbreken, maar tevens voor anderen een licht kon zijn in het duister.


Alles is verbonden en voor elke uitdaging is een oplossing!

Meer over Nathalia

Lichaamswerk voor jou mooi mens

Word gehoord

Deel je gedachten,

je struggels en je ervaring. Al is welkom.

analyseer

Samen analyseren wij wat er voorbij komt. Waar sta je en wat mag je loslaten?

creeër

Je creëert een nieuw verhaal in verbinding met jezelf. Kleur jou canvas.

wees vrij

Weet wat je wilt, zie waar je heen gaat en gebruik je innerlijke kracht vanuit liefde en compassie.

De investering in jezelf voor lichaamswerk

€ 181,-


Ja, ik wil mijn lichaam verzorgen!

Voor een ieder die zichzelf het kado wil geven van ontspanning en genezing

Massage

Lichaam en geest verdienen alle aandacht. Het is belangrijk dat zij met elkaar in balans zijn. Massage is een oude en geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed. 

Er is gebleken dat aanraking het immuunsysteem versterkt en pijn vermindert. De hoeveelheid angst en stresshormonen in het bloed neemt af terwijl het niveau van de hormonen oxytocine en serotonine toeneemt. Het liefdevol aanraken met de handen stimuleert ook de aanmaak van oxytocine bij de masseur, de effecten van massage werken dus naar twee kanten.

De ontspanningsmassage is erop gericht je spieren te ontlasten en je geest te ontspannen.

Na een massage zitten mensen beter in hun vel: ze worden assertiever en leren hun lichaam en gevoel beter kennen.
Een ontspannen lichaam herstelt ook sneller van overbelasting. Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht.

Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid en biedt positief invloed op het gestel.