Verbindend opvoeden

Het 6 maanden traject om te verbinden in ouderschap

Cursus 19xandersopvoeden

certificate

Geheel medicatievrij!

Wij gebruiken het zelf genezend vermogen van het lichaam en de elementen van de natuur

handshake-heart

Jullie worden gehoord en gezien.

Zowel jij als ouder als je kind, krijgen een stem. Samen gaan we voor positiviteit.

floorplan

Geen wachtijd

Je kunt meteen aan de slag in je eigen tempo. op elke moment instromen.

ribbon

Niet goed geld terug garantie

Ik wil tevreden ouders en ben overtuigd van mijn aanpak.

Verbindend opvoeden

Het programma twv €2800,-

Elke module is opgebouwd uit een stuk theorie, opdrachten, oefeningen meditaties, hypnose, massages, drukpunten en chakra's. Je vindt er audiobestanden en videobestanden.
Het programma is opgebouwd uit de volgende modulen.

1ste

Module

In de eerste module gaan we de principes leren die belangrijk zijn in de opvoeding. Hoe maak je complimenten? Hoe communiceer je op niveau? Hoe kun je massage of hypnose inzetten om positiever als gezin te zijn? Hoe werkt het onderbewuste? Hoe passen we de elementen van de natuur toe en welke zijn dat? en nog zoveel meer.

2de

Module

In de tweede module gaan we het hebben over ont-stressen. Pas wanneer je in balans door het leven kunt gaan en stress kunt omarmen en laten weg voeren op de momenten dat je dit nodig hebt, kun je volledig gaan voor het positief samenzijn. In dit werkboek krijg je de tools om samen met je kind stressvrij door het leven te gaan. Je kind heeft er nu iets aan en neemt dit mee in zijn rugzak de wijde wereld in.

3de

Module

De derde module staat helemaal in teken van het zelfvertrouwen. In de eerste 7 levensjaren ontwikkelt het zelfvertrouwen van een kind. Hoe gaaf is het om dit goed te kunnen begeleiden. Je kind leert een uniek zelfstandig persoon te worden en jij snoept als ouder mee in de resultaten.

4de

Module

De vierde en laatste module staat in teken van emotie. Energie in beweging. Wist je dat boosheid hier is om ons te beschermen en dat het goed is dat dit geuit wordt? Veelal ligt er een taboe op verdriet of boosheid. Doe nou maar normaal wordt er dan gezegd. Emoties zijn heel normaal en vertellen ons waar we staan in het leven en wat we mogen genezen in ons zelf. Probeer er anders naar te kijken en je zult merken dat je de emoties kunt gebruiken om samen te groeien.

05

Besloten facebookgroep

Je kunt lid worden van een besloten Facebookgroep zodat je kunt verbinden met gelijkgestemde. Dit is echter niet verplicht, maar fijn als toevoeging op je cursus. Het fijn om elke maand een moment te hebben om weer op te laden voor jezelf. waarin ik meditaties en oefeningen geef zodat je weer in je eigen kracht komt te staan.

06

Groeps-call 8x twv €1448,-

Bij elke module is er een groeps-call. Dit zal gaan via zoom. Hierin krijg je extra uitleg over de module waar we dat moment aan werken. Je kunt je vragen stellen, je kunt inbrengen waar je tegen aan loopt en samen met gelijkgestemde kijken naar diverse perspectieven, om te kijken waar je staat en te bespreken waar jullie eventueel vast lopen om zo weer jullie koers te varen naar het positief samenzijn.

07

1 op 1 coach call 4x
twv €832,-

Je krijgt 4 keer een 1 op 1 coach-call op jou hulpvraag met daarbij een persoonlijk verslag en gericht huiswerk voor jullie uitdaging. Wil je meer weten over de 1 op 1 coaching check dan deze pagina.

08

Helende massage twv €181,-

Samen verzorgen we de motor van jou lichaam. Je zal ontspannen en met energie weer het gezinsleven kunnen betreden. Vind hier meer over de helende massage.

09

Intake gesprek twv €208,-

Samen verzorgen we de motor van jou lichaam. Je zal ontspannen en met energie weer het gezinsleven kunnen betreden. Vind hier meer over de helende massage.


Je hebt niets te verliezen alleen maar te winnen.
Je gaat effectief communiceren en positiviteit creëren.

verbindend opvoeden

Het 120 dagen programma om in verbinding het ouderschap te meesteren.

  • Zowel jij als ouder als je kind, wordt gehoord en gezien
  • Er is geen wachttijd
  • Het programma is geheel medicatie vrij
  • Geen doolhof maar overzicht
  • Effectieve oefeningen, Het EHBO van opvoeden tot je beschikking.
  • Niet goed geld terug garantie
  • Ook jij als ouder wordt verzorgd

Een totale waarde van €5469-

nu voor € 2800,-

cursus 19xandersopvoeden

Belofte

Je zal weer kapitein worden op je schip, in plaats van dekzwabber, waardoor je niet hoeft te dweilen met storm op zee. Je zal je kind beter begrijpen en kunnen inhaken op de behoefte waardoor en meer ruimte is voor positiviteit. Je gaat opvoeden vanuit een holistische visie en meer reageren vanuit je hart, vanuit compassie en empathie. Wanneer er meer positiviteit is binnen het gezin, zal dit ook positieve effecten hebben binnen de relatie en komen jullie samen als opvoeders in jullie kracht.
Je wordt een betere/ speelse, gezellige ouder.
Je hebt goede verbinding met jezelf en daarmee automatisch met je kind.

© 19xandersopvoeden